Ugetthepicture
Screen Shot 2017-01-15 at 10.08.49.png

OM

Mitt namn är Janus Langhorn
och jag startade Ugetthepicture 2007

I nästa hela mitt liv har jag fotograferat men för 10 år seden beslöt jag mig för att specialisera mig mot företag och byte mitt företags namn Janus Langhorn Photography till Ugetthepicture. 

U för att det handlar om dig,  getthepicture, ja du fattar att jag jobbar med bilder.

Min historia som fotograf började i mörkrummet på den danska västkusten där min fotolärare visade mig ljuset och sedan dess har jag tagit med mig kameran på olika äventyr, bland annat som bröllops fotograf i Californien, redaktionell fotograf i Libanon, konst fotograf i Marrakech, landskapsfotograf i Himalaya för att nämna några höjdpunkter, som gör att jag idag ser mig själv som erfaren och mångfacetterad. 

Jag började skapa hemsidor när jobbade tillsammans med ett stort reklambyrå och idag jobbar jag  även med  film, design och nyligen blev jag agent tillsammans med min amerikanska partner Sean Denson,  för det danska företaget Akuart som gör ljudabsoberande tavlor och ser fram emot att kunna hjälpa mina kunder att förbättra vardagen i sin miljö med att minska buller med bilder. 

Idag erbjuder  visuell kommunikation med fokus på identitet & personlighet.

Mitt mål är att hitta samarbeten med mina kunder, som jag  ofta väljer att kalla partners eftersom vi  tillsammans kan utveckla och skräddarsydda lösningar. 

 
 

i Onlinefolket 

"Janus Langhorn ställer mig mot väggen, när jag upptäcker att min kompetens som kommunikatör, berättare och storyteller kanske inte räcker till för att beskriva honom. Givetvis ställer han mig mot väggen i symbolisk mening, för Janus är allt för ödmjuk för att ställa mig mot väggen. Det är mer situationen som ställer mig mot väggen" Ehsan Noorozi

 
 
 

i Inside Scandinavia Business

"I met up with Janus Langhorn, a man determined to change the Swedish work environment for the better. Through art and acoustic improvement. He took me on a tour of the ground floor of the Radisson Hotel in the center of Malmö, showing me his photography art hanging on the walls. They were absolutely stunning!